Εταιρεία

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1995 και δραστηριοποιείται στη μόνωση κτιρίων. Ειδικεύεται στις μονώσεις ταρατσών, τοιχίων, πατωμάτων, δεξαμενών και κάθε τύπου κατασκευών. Στη 21 έτη πορεία μας έχουμε στελεχωθεί με εξειδικευμένα συνεργεία και αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου τη μόνωση των κτιρίων από τα θεμέλια ως την οροφή.

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εκτέλεση και εφαρμογή των εργασιών μας πανελλαδικά.

 1. Αφρομπετόν
 2. Γεμίσματα δαπέδων
 3. Στεγανοποιήσεις
 4. Θερμομονώσεις
 5. Θερμοπροσώψεις κέλυφος
 6. Εφαρμογές πολυουρεθάνης
 7. Βιομηχανικά δάπεδα
 8. Φρεάτια ασανσέρ
 9. Πράσινη στέγη.

Η άρτια οργάνωση της εταιρείας μας εξασφαλίζει σε εσάς:

 • Επίσκεψη και μελέτη του έργου ΔΩΡΕΑΝ
 • Γρήγορη εξυπηρέτηση και εφαρμογή
 • Σωστή, εγγυημένη εργασία
 • Καθαρή δουλειά
 • Άμεσα αποτελέσματα
 • Χαμηλές τιμές

Η MONOPLUS αναλαμβάνει έργα Μόνωσης και Στεγανοποίησης, κάθε είδους και κλίμακας. Από ένα απλό σπίτι μέχρι ένα μεγάλο οικοδομικό έργο, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας εργασίες υψηλού επιπέδου σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα υλικά . Η εμπειρία μας εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα και Ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες από εξειδικευμένο συνεργείο μονώσεων

Στην εταιρία MONOPLUS διαθέτουμε έμπειρο και τεχνικά πιστοποιημένο συνεργείο μας που θα προτείνει λύσεις και είναι σε θέση να παρέχει τις υπηρεσίες του για κάθε είδους περίπτωση μόνωσης, στεγανοποίησης και ενεργειακής βελτίωσης.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα ασκήσει όλες τις σύγχρονες μεθόδους εφαρμογής των κατάλληλων, κατά περίπτωση, υλικών και θα είναι στο πλευρό σας για κάθε συμβουλή.

Και εδώ είναι το σημείο που κάνει τη διαφορά της MONOPLUS έναντι στον ανταγωνισμό: γνωρίζουμε τα υλικά που χρησιμοποιούμε και αντιλαμβανόμαστε τις απαιτήσεις κάθε έργου,

Η ΜΟΝΩΣΗ είναι η κρυμμένη ΠΟΙΟΤΗΤΑ στην οικοδομή.

Είναι το μοναδικό κόστος σε μια οικοδομή που θα μας κάνει απόσβεση χρημάτων λόγω του ότι θα μας κάνει εξοικονόμηση ενέργειας, παρέχοντας ζέστη το χειμώνα και δροσιά το καλοκαίρι. Με λίγα λόγια συμμετέχουμε όλοι στην προστασία του περιβάλλοντος.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: Η εξοικονόμηση ενέργειας μέσω της θερμομόνωσης των κατοικιών, συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της διαβίωσης και τη μείωση των δαπανών για κάθε νοικοκυριό. Με τα προτεινόμενα συστήματα μόνωσης εξοικονομείτε έως και 40% στην κατανάλωση ενέργειας κάθε χρόνο. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής αντοχής με σεβασμό προς το περιβάλλον. Με τα εξειδικευμένα συνεργεία μας σας προσφέρουμε ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις με 12ετή εγγύηση των εργασιών μας.